Jonakin päivänä ihmiskunta menehtyy tuleen, jäähän tai säteilyyn, jos Skinneriin on uskominen. Aristoteles kuitenkin lausuu, että aiemmista tuhoista (kosmisista paloista tai tulvista) on aina selvinnyt pieni joukko ihmisiä: yhä uudelleen he ovat aloittaneet kaiken alusta; kulttuuri on noussut ja elänyt ja kohdannut loppunsa - ja niin edelleen. - Ehkäpä me siirrymme asuttamaan sodanjumala Marsin planeettaa sitten, kun Gaia kuolee eikä ole enää hoivaamassa lapsiaan.
Nietzsche taisi olla ensimmäinen, joka tajusi, että teknologia voisi tyystin tuhota luojansa, ihmisen, ja ihmisen kulttuurin.
Entä Jumala? Sama Nietzsche sanoi, että päästäkseen eroon Jumalasta Ihmisen on ensin päästävä eroon kieliopista. Varsin lupaavaa on, ettei esimerkillisen Suomen kouluissa enää opeteta turhaa, turhauttavaa ja suorastaan masentavaa tai ainakin kuolettavan pitkästyttävää, normatiivista kielioppia. Säännöt ovat olemassa rikkomista, konsulttikielellä "haastamista" varten. Mitä vähemmän normeja, sitä enemmän "laatuaikaa" (suomalaisen konsultin amerikkalaiselta konsultilta terminaalivaiheessa ostama termi ("quality time").
Toivotan onnea ja lisää menestystä ad libitum kaikille normatiivisen kieliopin vastustajille!
Onnea ja menestystä non-nominalistit todella tarvitsevat, koska uskovia vielä riittää haitaksi asti, ellei heitä pidetä siunauksen arvoisina. Jälkimmäisessä tapauksessa asiat pitää ajatella taas kerran uudelleen.